Ja sam Jelena Abraham,
– SERTIFIKOVANI Lajf kouč
( O.L.I. – metod, Psihodinamska Psihoterapija),
– Hipnoterapeut
(Član Američke asocijacije Hipnoterapeuta od 2016. god),
– Regresoterapeut,
– Procesor dubokog Peata,
– NLP trener
– Instruktor Hatha Yoge (od 2012. godine),- Kundalini yoga učitelj (od 2022. godine)
– Reiki Kundalini Praktičar.

Svoja znanja i veštine, sticala sam poslednjih 20 godina prvo, pokrenuta ličnim životnim situacijama,
a kasnije iz potrebe da  pomognem i drugima.
Radim individualne i  grupne konsultacije.
Održavam savetovanja i radionice ličnog i grupnog razvoja.

Konsultacija, u svim svojim modalitetima, je razgovor dva čoveka, dve porodice, dva sveta. Ključ dobre konsultacije jeste odnos klijent-terapeut, razumevanje, prihvatanje, kao i poštovanje, pre svega, osnovnih prava da postojiš, da si važan i da si vredan ljubavi i da si OK. To je osnova na kojoj gradimo odnos i plodno tle za lični razvoj i rast. Važno je da znamo, da smo i kao bića OK, ali i da naše ponašanje ponekad i nije, ali, da mi možemo i da ga korigujemo.

Klijent i ja sklapamo međusobni ugovor, gde zajedno radimo na putu do željenog cilja. Verujem u promenu, jer samo je ona konstantna. Radujem se zajedničkom rastu!

Ljudi se u radu sa mnom osećaju sugurno i udobno, doživljavaju me kao empatičnu i osobu od poverenja. Ja ne osuđujem ljude i bitno mi je šta je najbolje za njih.

Konsultacija nekada probudi teške i neprijatne emocije, ali poverenje tada ima ključnu ulogu. Nikada ne dajem obećanja niti garancije, kao ni nerealističke predikcije. Niko ne može da garantuje boljitak. Konsultacija nekada ne radi i to je takođe OK.

Verujem da je svaki problem rešiv, ako želiš da ga rešiš.
Svako ima kapacitet da slobodno misli, oseća i radi.
U vremenima ličnih kriza, možeš da pomisliš, da ti neki od ovih kapaciteta nedostaje.
U svojoj terapijskoj praksi, ja ti pomažem da povećaš razumevanje svojih problema i da postaneš svesniji svojih emocija i potreba, kako bi uspostavio red u haosu u kome si se našao.

Najčešća pitanja su životne krize, porodični problemi, nezadovoljstvo sobom i svojim odnosima s drugim ljudima, poteškoće u partnerskim odnosima, strahovi, problemi u donošenju odluka i dovršavanju započetih poslova.

Važno je da znaš, da ne moraš sve sam.  Spoznaja da nisi  sam u svom jedinstvenom problemu, donosi olakšanje. Uz moju podršku, strpljenje i predanost, dobijaš mogućnost da se identifikuješ i preispitaš svoje obrasce razmišljanja, osjećanja i ponašanja koja te zadržavaju u situacijama u  kojima nisi zadovoljan,  da bi  pronašao  snagu i samopouzdanje za svoj put do promene, za kojim duboko čezneš.
Temelj mog rada i pristupa je takav, da si ti, aktivan učesnik u procesu rešavanja neke situacije, ravnopravan učesnik, koji takođe snosi  odgovornost.
Svakom od vas pristupam na individualni način, sagledavam vas kao celinu, jer svako od vas je individua, osoba sa svojim specifičnim problemima i potrebama.

Udata sam, majka dva deteta. Osim što puno radim i učim, brinem o svom telu, vežbam, zdravo se hranim, volim knjige i putovanja.

Aktivna sam na društvenim mrežama, gde ličnim primerom pokazujem kako izgleda zdrav i srećan život, koji je oslobođen svih nepotrebnih uverenja.

Otvorena sam za sva vaša pitanja  na  mail
jelena.abraham@yahoo.com.
Možete me kontaktirati i popunjavanjem forme ispod.

Korpa
Scroll to Top